Leskovački roštilj – male tajne velikih majstora grilla

06. Prosinac, 2017

Leskovački roštilj jedinstvena je i nadaleko prepoznatljiva vrsta pripreme mesnih specijaliteta na žaru i samo su rijetki oni koji još nisu čuli za njega. Smatra se kako porijeklo leskovačkog roštilja seže sve do Kavkaza odakle je preko Makedonije i Grčke postupno došao i do Leskovca gdje je pak usavršen od strane vrhunskih majstora roštilja i potom  ekspresno proširen na cijelu balkansku regiju.

 

Okusi pravog leskovačkog roštilja očekuju vas i u Aruba Pirates Grillu gdje naši iskusni chefovi, kojima je upravo Ljuba Stojanović, renomirani chef poznate „Kalemegdanske Terase“ i „Skadarlijska Tri šešira“, otkrio svoje male tajne za daleko najbolji leskovački roštilj, pripremaju savršeno sočne zalogaje kojih se ne bi postidjeli niti najzahtjevniji gurmani.

 

Kako bismo svojim gostima osigurali očuvanu svježinu i maksimalnu kvalitetu okusa i aroma koristimo isključivo junetinu od koje pripremamo mljeveno meso, a u ponudi se nalaze i uvijek svježi i pomno odabrani komadi pilećeg i svinjskog mesa. Kako običaj i nalaže, sva jela spremamo na roštilju na drveni ugljen koji u konačnici daje jednu posebnu draž svakom mesnom specijalitetu.

 

Probajte originalne Leskovačke uštipke, punjenu vješalicu, gurmansku pljeskavicu, Skadarlijski opanak, pileći file umotan u pancetu i brojne druge specijalitete leskovačke roštilj kuhinje koja će vas zasigurno impresionirati. Posjetite Aruba Pirates Grill i počastite sebe i svoje društvo najboljim leskovačkim roštiljem, spravljenim prema tradicionalnim recepturama koristeći samo kvalitetne sastojke i originalne načine pripreme.

 

 

   098 9700 771

NEWSLETTER

Prijavite se za primanje našeg newslettera

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

© 2017

d.istra

PARTY PLACE j.d.o.o.

0ib 51647766745

Šijanska cesta 1 D, 52100, Pula, Croatia

Trgovački sud u Pazinu

Tt-17/7295-2

TEMELJNI KAPITAL: 10 kn

BORIS CUKON

BANKA PBZ -IBAN HR30 2340 0091 1109 0800 0