Aruba Pirates Grill, vaše idealno mjesto za domjenke i privatne proslave

07. Prosinac, 2017

Ako tražite savršeno mjesto za obilježavanje onih posebnih trenutaka u vašem životu, Aruba Pirates Grill je najbolje rješenje za vas. Opustite se u rustikalno uređenom restoranskom interijeru, uživajte u širokoj gastronomskoj ponudi i prepustite se samo dobrim osjećajima ugode i zadovoljstva.

 

Nudimo vam bogat izbor vrhunskih specijaliteta, od onih tradicionalnih istarskih, preko kalemegdanskih, pa sve do modernih steakova i neodoljivih morskih delicija, a sve to kako bismo se pobrinuli da će baš svačiji ukus biti zadovoljen. Kvalitetne i uvijek svježe namirnice, originalne recepture, iskusni chefovi i u konačnici savršeno pripremljeni zalogaji na roštilju na drva, samo su dio onoga što čini Aruba Pirates Grill idealnim mjestom za održavanje svih vrsta proslava koje zahtijevaju visoke standarde gastro specijaliteta.

 

Bez obzira radi li se o božićnom domjenku, važnom poslovnom sastanku ili fešti, kojim pak želite ostaviti dobar dojam i impresionirati svoje uzvanike, uz pomoć našeg stručnog i profesionalnog osoblja koje će se pobrinuti za svaki detalj vašeg slavlja, to ćete bez imalo problema i ostvariti.

 

Odaberite Aruba Pirates Grill za sve vaše posebne prilike i priuštite sebi i svojim gostima gurmanske trenutke o kojima ćete još dugo pričati.

 

 

PARTY PLACE j.d.o.o.

0ib 51647766745

Šijanska cesta 1 D, 52100, Pula, Croatia

Trgovački sud u Pazinu

Tt-17/7295-2

TEMELJNI KAPITAL: 10 kn

BORIS CUKON OIB 90322475488

BANKA PBZ -IBAN HR30 2340 0091 1109 0800 0